Produkti

Kot partner družbe Siemens Industry Software vpeljujemo in vzdržujemo paleto Siemensove programske opreme na področju CAD/CAN/PLM.

ARHITEKTURA INTEGRIRANIH ORODIJ SIEMENS

SIEMENS SW portfejl

Razvoj in konstrukcija

Za razvoj in konstrukcijo izdelkov sta namenjena NX in Solid Edge kot najnaprednejša orodja CAD, CAE, CAM sistemov, ki jih uporabljajo velike in male družbe, za hiter in kakovosten razvoj izdelkov od enostavnih do najbolj kompleksnih.

Simulacije

Da bi dobili boljšo predstavitev o tem, kako se bo izdelek v resničnosti obnašal, ustvarjamo digitalne dvojče. Izvajamo analizo in simulacijo v okvirju MKE, na podlagi družine produktov Simcenter. Sem sodi tudi vrednotenje obremenitev izdelka brez proizvajanja prototipov.

PLM

Pri razvoju izdelkov se ustvari velika količina datotek in z njimi povezani podatki, ki jih je nujno efektivno upravljati. Rešitev je v okviru sistema  Teamcenter,  ki omogoča upravljanje vseh konstrukcijskih datotek in z njimi povezanih podatkov o izdelku, preko celega procesa od ponudbe do proizvodnje. Na ta način ima uporabnik/razvijalec v vsakem trenutku celovit pregled nad razvojnimi projekti. 

Digitalen dvojček

Tecnomatix, je družina orodij, ki omogoča vzpostaviti Digitalno tovarno. S pomočjo simulacije ustvarimo digitalno proizvodnjo in optimiziramo realne procese,  v proizvodnji in logistiki  Izdelamo napredne plane proizvodnje kjer preprečimo trke, optimiziramo poti, načrtujemo procese in ustvarimo odličen vizualni prikaz proizvodnje. Na ta način izvedemo maximalno digitalizacijo v okviru Industrije 4.0. 

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.