Produkti

Produkty AXIOM TECH

Smo med najpomembnejšimi partnerji Siemens Digital Industries Software na področju programskih tehnologij v Evropi, leta 2015 pa smo postali edini platinasti partner na Češkem.

To našim strankam omogoča delo z najsodobnejšimi tehnologijami in jim s tem pomagamo biti vodilni na trgu pri svojih izdelkih in storitvah.

Da bi izpolnili vse zahteve naših strank na področju CAM, smo tudi edini pooblaščeni partner CG Tech na Češkem.

Programska oprema VERICUT je postala industrijski standard za simulacijo CNC obdelave za odkrivanje napak, možnih kolizij ali področij neučinkovitosti pri vaši CNC obdelavi.

 

Xcelerator Share AXIOM TECHXcelerator Share

Siemens lansira Siemens Xcelerator, odprto digitalno platformo za podporo digitalne transformacije strank vseh velikosti v industriji, stavbah, energetskih omrežjih in mobilnosti. V okviru hibridnega najema Siemensove programske opreme, tako imenovanega XaaS, ta storitev vključuje možnost deljenja v oblaku in shranjevanja podatkov Xcelerator Share. Xcelerator Share je izdelek, ki vsem uporabnikom odpira pot do varne in učinkovite izmenjave podatkov, ustvarjenih z različnimi programskimi rešitvami družbe Siemens.

Uporaba shrambe v oblaku je zelo preprosta in intuitivna. Licenca in dostop sta neposredno povezana z licencami za programsko opremo Siemens, kupljenimi v okviru hibridnega najema (XaaS). Vendar pa je za začasno deljenje podatkov izven vašega podjetja, na primer vašim dobaviteljem, možno poslati povabilo k sodelovanju pri podatkih in tako ta povabljeni uporabnik dobi tudi dostop do danega projekta, ne da bi moral imeti XaaS storitev aktivna. Od vas je odvisno, katere pravice do podatkov mu boste dodelili.

 

Produkty AXIOM TECHRazvoj in gradnja

Tistim, ki imate svoj razvoj in konstrukcijo, sta namenjena orodja NX  in Solid Edge. Gre za vodilne sisteme CAD, CAE, CAM, ki jih uporabljajo tako velika podjetja kot mala podjetja, da svoje vizije in inovacije uresničijo.

Simulacija

Da bi dobili boljšo predstavo o tem, kako se bo izdelek obnašal v resnici, obstajajo analize in simulacije v okviru FEM, ki jih zagotavlja sistem Simcenter. Na ta način je mogoče ovrednotiti obremenitev izdelka brez izdelave več prototipov.

Produkty AXIOM TECHPLM

Med razvojem lahko nastane velika količina podatkov, s katerimi je v današnjem času potrebno učinkovito upravljati. Za to je sistem Teamcenter pripravljen za stranke. Zahvaljujoč njej lahko upravljate vse podatke od ponudbe do proizvodnje in tako imate pregled nad tem, kaj se je dogajalo, dogaja in se bo zgodilo.

ALM

ALM Polarion je poenotena rešitev življenjskega cikla aplikacije, ki vam omogoča načrtovanje, razvoj, testiranje in upravljanje kompleksnih programskih sistemov v spletnem vmesniku. Povezuje ekipe in projekte ter razvijalcem omogoča stalno integracijo, preverjanje in odobravanje naraščajočega števila zahtev, ki jih je treba vključiti v aplikacijo.

Produkty AXIOM TECH

Digitalni dvojček

Technomatix digitalna tovarna je družina orodij, ki vam omogočajo simulacijo in optimizacijo proizvodnje, proizvodnih procesov, logističnih procesov in zagotavljajo APS napredno načrtovanje in nadzor proizvodnje. Ta orodja natančno kopirajo trende današnje industrije 4.0 oziroma 4. industrijske revolucije, tj. maksimalna digitalizacija in virtualizacija.

Optimizacija

Omenjeno je bilo, da smo partner CG Tech in sistema VERICUT, ki služi za podrobno verifikacijo in optimizacijo CNC obdelave. Na ta način se lahko proces strojne obdelave maksimalno optimizira in s tem poveča učinkovitost izdelave izdelka. V praksi to pomeni povečanje delovne obremenitve strojev do maksimuma s skoraj ničelnim odpadkom in odpravo morebitnih kolizij orodij.

 

Niste našli, kar potrebujete? Ali pa imate programsko opremo v načinu XaaS Hybrid Rental in niste vedeli, da vam je ta storitev na voljo? Vas zanima ta sodobna možnost deljenja in sodelovanja pri podatkih? Ne oklevajte, pišite nam in z veseljem vam bomo svetovali.
Želim več informacij
Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.