Tehnične analize in simulacije

Technické analýzy a simulace od AXIOM TECH

Podjetje AXIOM TECH s.r.o. ponuja tudi podporo na področju tehničnih analiz in izračunov. Zahvaljujoč simulacijam vam bomo prihranili stroške, povezane z izdelavo fizičnih prototipov in hkrati pospešili razvoj vašega izdelka. V sodelovanju z oddelkom za projektiranje bomo zagotavljali razvoj novih, kot tudi optimizacijo starejših naprav, vse z uporabo najsodobnejših CAE orodij in metod, ki temeljijo na trenutnih spoznanjih znanosti in tehnologije.

Uporabljeni sistemi

 

Technické analýzy a simulace od AXIOM TECHStoritve CAE oddelek

  • Izračuni trdnosti in življenjske dobe konstrukcij z metodo končnih elementov
  • Simulacija toka, analiza temperature
  • Dinamika konstrukcij, stabilnost tankostenskih elementov, optimizacija
  • Povečanje zmogljivosti vaše ekipe za raziskave in razvoj
  • Usposabljanje, mentorstvo in podpora pri simulacijah na kraju/spletu

 


Technické analýzy a simulace od AXIOM TECHKako deluje

Če med razvojem ali inovacijo strojev oklevate, ali so zahteve glede trdnosti, stabilnosti ali trajnosti vaše konstrukcije izpolnjene oziroma ali ima toplotna oprema zadostno učinkovitost, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Prvotno tehnično svetovanje in predlog možne rešitve sta brezplačna in neobvezujoča. Naša ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami na tem področju bo nato izvedla izračun ali simulacijo po ustreznih standardih ali pa predlagala korektivne ukrepe, da bo konstrukcija na koncu izpolnila vse vaše zahteve in pričakovanja.

Obenem pa vam v primeru pomanjkanja lastnih zmogljivosti lahko ponudimo kratkoročno kot tudi dolgoročno sodelovanje z našim CAE oddelkom. Strokovnjaka plačate le v okviru določenega projekta/pogodbe.

 

Technické analýzy a simulace od AXIOM TECHReferenca

Thermo Fisher Scientific, Lego Production, Siemens, Linet, Husqvarna, Faiveley Transport Czech, Velteko, ProMinent Systems, Windmöller &Hölscher, ProPelety, AQ Pumpy, Olympus Medical Products, Swoboda Stamping, itd.

 

Vas zanima tehnična analiza ali potrebujete več informacij? Ne oklevajte, pišite nam in z veseljem vam bomo pokazali več.

Želim več informacij

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.