Usposabljanje in svetovanje

Online usposabljanje

Školení AXIOM TECH

Naši tehniki so zasnovali in uvedli spletno usposabljanje PLM sistemov z neposrednim nadzorom trenerja nad delom udeležencev. Omogoča interaktivno obliko na daljavo, tako kot je to običajno pri naših izobraževanjih. Individualne oblike usposabljanja ni treba premikati ali ukinjati, lahko jo nadomestimo z interaktivnim spletnim obrazcem.

Tehnično vadba poteka predstavitveno s sistemom Zoom, delovna mesta tečajnikov spremlja trener s pomočjo Teamviewerja. Priprava virtualne vadbene sobe ne zahteva visokih zahtev in jo vodi AXIOM TECH.

To obliko usposabljanja priporočamo za skupino 4-5 tečajnikov, predvsem za nadaljevalne ali osvežitvene tečaje. Za prvi del treninga po novem sistemu (torej prva 2-3 dni) je boljša manjša skupina udeležencev, idealno 1-2.

kontaktirajte nas




Školení AXIOM TECH - Vědeckotechnický park ICT Zlín Poslovni prostori

V Ljubljani imamo vadbeno sobo s kapaciteto 4 oseb.
AXIOM TECH d.o.o., Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana

Možnost šolanje je tudi v naših podružnicah na Češkem in Srbiji.

Na željo pa je možno izobraževanje izvesti v najetih zunanjih prostorih ali neposredno na delovnem mestu stranke. Usposabljamo v slovenščini, angleščini.

Naša sodelavca Martin Křůmal in Lubomír Pelz sta certificirana trenerja za Daimler Supplier Training.

 

Posvetovanja in revizije

Technické audity a konzultace od AXIOM TECHDruge storitve, ki jih AXIOM TECH ponuja poleg izobraževanja novih uporabnikov, so svetovanja in revizije. Nudimo sodelovanje pri zagonu in uvajanju sistemov v realno delovanje v obliki svetovanj po telefonu ali preko naše HELPDESK.

Naši svetovalci svetujejo tudi neposredno na delovnem mestu stranke, kako optimalno uporabiti naše sisteme za posebne zahteve uporabnikov.

Obstoječim uporabnikom ponujamo možnost, da izvedejo revizijo uporabe naših sistemov, preverijo konstrukcijske in tehnološke načine dela s sistemi ter predlagajo optimizacijo postopkov uporabe za zagotovitev maksimalnega izkoristka zmogljivosti sistemov.

 
Niste našli informacij, ki jih potrebujete? Ne oklevajte, pišite nam in z veseljem vam bomo pomagali izbrati tečaj za vas.

 

Želim več informacij

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.