UPRAVLJANJE DOKUMENTACIJE ZA TRGOVINO IN ADMINISTRACIJO

Správa dokumentace od AXIOM TECH Imeti najučinkovitejši oddelek z enostavno vodeno, deljeno in hitro dostopno dokumentacijo je mogoče s pomočjo ustrezne digitalizacije.

To bo povečalo produktivnost notranjih procesov vašega podjetja, poenostavilo in naredilo delo prijetnejše za vaše zaposlene.

Z našo digitalizacijo učinkovito rešujemo tipične probleme s področja poslovanja, kakovosti, zakonodaje ali administracije, kot so nered v dokumentaciji, nezmožnost hitrega iskanja iskanega dokumenta po iskalnih parametrih, postopki odobritve in spreminjanja papirja, ročno arhiviranje dokumentacije in njen priročnik. distribucija po celotnem podjetju, zmeda pri veljavnosti/neveljavnih popravkih, nedostopnost veljavne spletne dokumentacije ali nepotrebna administracija.

 

Správa dokumentace od AXIOM TECHImejte poslovno in proizvodno dokumentacijo vedno in povsod pri roki

Nastajanje in pogostost sprememb katalogov, cenikov ali produktnih listov je vse pogostejša, kar povečuje stroške njihovega tiska oziroma distribucije. Dejstvo, da je dokument še vedno veljaven, postaja vse težje. Ali želite imeti vso spletno dokumentacijo na voljo od koder koli in vedno v pravi različici? Z rešitvami PLM ne upravljajte samo s poslovno dokumentacijo Teamcenter.

S pomočjo sodobnih orodij in dostopnosti podatkov prek Teamcentra boste vi in ​​vaši prodajalci še vedno imeli možnost predstavitve vaših izdelkov ali razvitih rešitev, na primer v obliki 3D projekcije na telefonu, tablici, prenosniku, v 3D očalih ali razširjenih realnost. Odpravite skrbi za kopiranje in prenos podatkov ali tiskanje dragih katalogov in cenikov. Kupcu boste na terenu vedno pripravljeni predstaviti vsak izdelek, rešitev ali cenik v hitri, sodobni in spletni obliki.

Správa dokumentace od AXIOM TECHZgradite trdne stebre upravljanja kakovosti na 100 % vodeni dokumentaciji

Ali na vašo kakovost še vedno vplivajo napake v interni dokumentaciji od projektiranja do proizvodnje? Povečajte kakovost in učinkovitost dela z digitalnim upravljanjem tehnične dokumentacije s programom Teamcenter.

Z upravljanjem interne dokumentacije v Teamcentru dobite 100 % vodeno dokumentacijo od prodaje preko oblikovanja, tehnologije do proizvodnje in kakovosti. Zagotovili boste 100% spletno dostopnost veljavne dokumentacije in odpravili delo z neveljavnimi dokumenti in dokumenti.

Z enostavnim dostopom do vaše veljavne dokumentacije na spletu, na primer prek standardnega spletnega brskalnika ali kioska v proizvodnji, boste podprli učinkovitost dela na področju tehnologije, kakovosti ali proizvodnje. Operaterjem boste z enim klikom zagotovili vso potrebno veljavno in potrebno dokumentacijo in ustvarili optimalne pogoje za prehod na brezpapirno proizvodnjo.

Správa dokumentace od AXIOM TECHPresenetite revizorje z najsodobnejšo zakonodajno dokumentacijo

Ali upravljate z veliko količino obvezne zakonodajne dokumentacije, ki je povezana z dokumentacijo izdelkov? Specialno konfigurirana rešitev Teamcenter neposredno za vaše področje, boste celovito, učinkovito in brezhibno upravljali svojo dokumentacijo, ne glede na to, ali ste na področju avtomobilizma, zdravstva ali letalstva. Dobili boste 100-odstotni pregled, pravočasnost in točnost vaše zakonodajne dokumentacije, od iskanja preko analize tveganja in testnih protokolov do validacijskih protokolov in potrdil.

Z avtomatizacijo procesov s Teamcentrom zagotavljate brez napak in hitro odobritev oziroma revizijo dokumentacije, s sodobnimi orodji pa lahko hitro poiščete potrebno dokumentacijo ali takoj preverite status veljavnosti celotnega sklopa zakonodajne dokumentacije, ki pripada produktu.

 

Správa dokumentace od AXIOM TECH
Povečajte čas delovanja vaše opreme s spletno razpoložljivostjo podatkov za vzdrževanje in servisiranje

Učinkovito vzdrževanje in razpoložljivost opreme sta poleg utečenega sistema avtonomnega, preventivnega ali napovednega vzdrževanja odvisna tudi od razpoložljivosti potrebne dokumentacije za izdelek ali opremo na spletu od koder koli in na kateri koli opremi.

Z upravljanjem spremljajoče dokumentacije za svoje izdelke in naprave s Teamcentrom lahko hitro najdete dokumentacijo, ki jo potrebujete, na spletu, bodisi v proizvodnem kiosku ali na tabličnem računalniku na drugi strani sveta. Zahvaljujoč medsebojnemu povezovanju dokumentacije boste našli vse povezane priročnike, postopke ali protokole in težavo boste lahko takoj rešili. Zahvaljujoč samodejnemu prenosu podatkov med Teamcentrom in programi vašega podjetja boste takoj izvedeli na primer razpoložljivost rezervnih delov ali objavili aktualna navodila v svoji e-trgovini izdelkov.

 
Vas zanimajo rešitve za digitalizacijo vodenja dokumentacije? Ne oklevajte in nam pišite in z veseljem vam bomo pokazali več.

Želim več informacij

 

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.