Tehnične presoje

Technické audity a konzultace od AXIOM TECH

Podjetje AXIOM TECH s.r.o. ponuja tehnične revizije za svoje stranke in podjetja, ki ne uporabljajo sistemov CAx družbe Siemens Digital Industries Software. Tehnična revizija obstoječih strank je namenjena ugotavljanju stanja procesa oblikovanja izdelka, konstrukcije, tehnologije in priprave proizvodnje. Tehnična revizija v podjetjih, ki ne uporabljajo CAx sistema NX ali Solid Edge, obravnava stanje trenutnega sistema CAx s predlogom morebitne optimizacije.

Po najdbi potrebnih vhodnih informacij bo osebje, ki izvaja revizijo, ocenilo trenutno stanje in predlagalo spremembe, ki optimizirajo problem, ki se rešuje.

Najpogostejša zahteva kupcev je na primer skrajšanje časa oblikovanja izdelka, optimizacija licenc itd. Prav tako je mogoče s tehničnim pregledom rešiti le določen del procesa, npr. gradnja.

 

Technické audity a konzultace od AXIOM TECHČe še niste naša stranka

Tehnična revizija v podjetjih, ki ne uporabljajo CAx sistema NX ali Solid Edge, v večini primerov rešuje stanje trenutnega CAx sistema s predlogom morebitne optimizacije ob prehodu na CAx/PLM rešitev Siemens Digital Industries Software.

Rezultat revizije je ocena možnih časovnih in finančnih prihrankov za dano stranko. Glede na področje delovanja bomo predlagali optimalno konfiguracijo sistema CAx in postopke tehnične službe, ki vodijo do znižanja stroškov tehnične priprave proizvodnje.

 

 

Technické audity a konzultace od AXIOM TECHRezultat tehnične revizije

Rezultat tehničnega pregleda je poročilo, sestavljeno iz dveh delov. V prvem delu je podana objektivna ocena trenutnega stanja. Ta del je zelo koristen za vodje, ki bodo dobili neodvisen pogled na proces TPV in bodo razkrili negativne, dolgoletne navade. Višje vodstvo je pogosto presenečeno nad stanjem v lastnem podjetju, saj preden zaposleni analizirajo posamezne postopke in procese v TPV pri oblikovanju revizije, vodstvo oceni oddelek kot celoto. Če so rezultati razmeroma zadovoljivi, posameznih delov ni treba obravnavati posebej. Pri analizi posameznih delov procesa oblikovanja izdelka je mogoče razkriti skrite rezerve tega procesa, ki na prvi pogled niso vidne.

Drugi del presoje je predlog možnih sprememb in ocena njihovega vpliva na procese v TPV ob uresničitvi. Prihranki za stranko so zmanjšanje časa, zmanjšanje neposrednih stroškov, optimizacija licenc. Toda revizija razkriva tudi težave s slabo kakovostjo podatkov, kar vodi v bolj zapleteno tehnologijo.

 

Vas zanima tehnični pregled ali potrebujete več informacij? Ne oklevajte, pišite nam in z veseljem vam bomo pokazali več.

Želim več informacij

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.