Proizvodnja in logistika

Digitalizace ve výrobě a logistice od AXIOM TECH

Kako organizirati proizvodnjo v novi proizvodni hali?
Kako čim bolj učinkovito proizvajati in kar najbolje izkoristiti vse razpoložljive vire?
Kako se odzvati na nenadne spremembe v proizvodnem načrtu ali proizvodnih virih?

Odgovor na vsa vprašanja je: Digitalizacija proizvodnje z uporabo rešitve Tecnomatix.

S Tecnomatix dobite vrhunski in robusten sistem za operativno načrtovanje naročil, simulacijo in optimizacijo proizvodnih procesov ter preverjanje proizvodnih ali logističnih postavitev.

Z digitalizacijo s Tecnomatixom učinkovito rešujemo tipične proizvodne in logistične probleme, kot so neoptimalni procesi in pretok materiala, ozka grla, nizka produktivnost na delovnem mestu, izpadi zaradi slabega načrtovanja ali manjkajočega materiala.

Optimalizace výroby od AXIOM TECHOptimizirajte svojo proizvodnjo, logistiko in pretok materiala za do 20 %

Z digitalizacijo vašega procesa in preverjanjem s simulacijskimi analizami boste povečali proizvodnjo in postavili optimalne logistične procese, skladišča, medoperativne zaloge ali število zaposlenih.

V svojem procesu boste našli vsa ozka grla, kjer se običajne metode LEAN ne pojavljajo več, ne glede na njegovo zapletenost ali velikost. Vsako načrtovano spremembo v proizvodnem procesu, tehnologiji ali postavitvi boste vnaprej preverili in optimizirali ter implementirali preverjeno in optimalno rešitev.

Uporaba simulacijske analize in optimizacije s Tecnomatix Plant Simulation skrajšali boste čas in zaloge do 20-60% ter povečali produktivnost obstoječih sistemov za 15-20%.

 

Lean projekty od AXIOM TECH
Kar najbolje izkoristite svoje vire s popolnim in optimalnim načrtovanjem

S povezavo Tecnomatix Plant Simulation z vašim ERP sistemom bomo za vas ustvarili avtomatski sistem za napredno načrtovanje proizvodnje ali logistike (APS). Ta rešitev bo samodejno pridobila vse podatke, potrebne za načrtovanje za vas, upoštevala trenutna naročila, zaloge in pravila za proizvodne ali logistične operacije ter v nekaj sekundah ustvarila optimalen načrt proizvodnje.

To odpravlja morebitne izpade zaradi manjkajočega materiala in slabega načrtovanja, poveča produktivnost za 15–30 % in skrajša čas načrtovanja do 90 %.

Načrtovalce boste bistveno razbremenili ponavljajočega se in rutinskega dela, dobili boste veliko višjo proizvodnjo in načrtovalci bodo imeli precej časa, na primer za nadaljnjo optimizacijo proizvodnje.

 

Optimalizace logistiky od AXIOM TECH
Izvajajte projekte LEAN hitreje in brez nepotrebnih ponovitev

Z VSM knjižnico, orodji KANBAN, Sankey diagramom, analizatorjem energije in stroškov lahko proces pod okriljem metodologij LEAN analizirate, ocenite in optimizirate veliko hitreje. Na ta način modelirate optimiziran proces neposredno v delavnici LEAN v knjižnici Tecnomatix Plant Simulation VSM Library, zaženete analizo in ocenite ozka grla, izvedete neposredno spremembo diagrama procesa in ponovno takoj virtualno ocenite rezultate.

Z že preverjeno rešitvijo boste naredili fizično spremembo proizvodnje in v enem koraku boste dobili absolutno optimalno rešitev. Vaši LEAN projekti bodo hitrejši in rezultati bolj optimalni.

 

 

Vas zanimajo rešitve za digitalizacijo proizvodnje in logistike? Ne oklevajte in nam pišite in z veseljem vam bomo pokazali več.

Želim več informacij

 

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.