Načrtovanje in razvoj

Digitalizace v kosntrukci a vývoji

Najučinkovitejši razvojni oddelek in visoko produktiven inženiring je dosegljiv cilj vsakega vodje ali direktorja podjetja. Vsak vodja se mora ukvarjati z znanjem, veščinami in motivacijo članov svoje ekipe. S povečano produktivnostjo procesov oblikovanja in razvoja ter primerno tehnologijo bo digitalizacija trajno rešila vaše težave.

Digitalno učinkovito rešujemo tipične probleme s področja razvoja, gradnje in inženiringa, kot so: nered v dokumentaciji, nestandardno raznovrstno poimenovanje in številčenje, nezmožnost hitrega iskanja iskanega dela/risbe/koncepta po iskalnih parametrih, ponavljajoče se načrtovanje, procesi odobritve in sprememb risb, ročno arhiviranje in distribucijo v produkcijo, zmeda pri veljavnosti/neveljavnosti revizij, nedostopnost veljavne dokumentacije na spletu, visoka stopnja napak pri dokumentaciji ali nepotrebna administracija.



Digitalizace v kosntrukci a vývojiIzdelajte do 25 % več po naročilu z dokumentacijo in avtomatiziranimi procesi

Projektno-razvojna dokumentacija je povsod enaka, njeno veliko število hitro raste in se pogosto spreminja. Vsebuje napake ali človeško ustvarjalnost v imenih ali številčenju in nasprotno, pogosto nima informacij, ki bi jih bilo mogoče enostavno iskati. Zato ni primerno vodenje tehnične dokumentacije v mapah ali imenikih. Edina rešitev je upravljanje tehničnih podatkov vseh članov ekipe z napredno programsko opremo Teamcenter.

Na ta način ustvarite in pregledate, hkrati pa imate vso dokumentacijo vedno na voljo samo na enem skupnem in nespremenljivem mestu. Brez novega številčenja ali poimenovanja novih artiklov in s tem dobite popoln red v podatkih. Zahvaljujoč široki klasifikaciji in parametričnemu iskanju lahko enostavno in takoj poiščete vso obstoječo dokumentacijo glede na poljubne parametre.

 

Digitalizace v kosntrukci a vývoji od AXIOM TECH

To zmanjša ponavljajoče se načrtovanje enakih ali podobnih delov in doseže napredno standardizacijo in pravi 5S v vašem tehničnem oddelku. V okviru pregleda dokumentacije boste takoj preverili, ali in kako sprememba vpliva na dokumentacijo ter zagotovili popolno upravljanje sprememb brez napak.

Z avtomatskimi procesi lahko enostavno, hitro in brezpapirno odobrite in arhivirate vsako novo ali spremenjeno dokumentacijo, ki bo takoj in v elektronski obliki na voljo tehnikom, trgovcem in proizvodnji. Hkrati se samodejno zabeleži zgodovina sprememb posameznega dela, veljavna dokumentacija se označi, zastarela pa razveljavi.

S popolno digitalizacijo procesa s programsko opremo Teamcenter boste svojo dokumentacijo upravljali na sodoben in učinkovit način po standardu Industry 4.0. Postali boste sodoben del 21. stoletja.



PLM Teamcenter od AXIOM TECH

Preobrazite svoje podjetje v sodobno podjetje brez papirja
Če Teamcenter povežete s sistemom ERP podjetja, bo samodejno ustvaril projektne imenike za tehnično dokumentacijo. Vsa nastajajoča dokumentacija samodejno shranjuje vse informacije o ustreznem naročilu, ni je treba večkrat in ročno ponavljati in bo vedno sledljiva po katerem koli ključu. Zahvaljujoč povezavi s podatki o zalogi bodo konstrukterji pri oblikovanju izdelkov izbrali le izdelke, ki so bili ustvarjeni in so na voljo na zalogi, ali celo prednostne polizdelke in dele.

Z odobritvijo dokumentacije boste kateri koli njen del avtomatsko prenesli nazaj v korporativni ERP sistem in zagotovili njeno dostopnost celotnemu podjetju. Z enostavnim dostopom do vaše veljavne dokumentacije na spletu, na primer prek standardnega spletnega brskalnika ali računalnika v proizvodnji, s tem boste podprli učinkovitost dela na področju tehnologije, kakovosti ali proizvodnje.

 

Digitalizace v kosntrukci a vývoji od AXIOM TECH

Avtomatizirajte ponavljajoče se ročno načrtovanje delov ali sklopov
Ali ste proizvodno podjetje po meri, ki razvija in izdeluje izdelke po ponavljajočih se specifikacijah? Poenostavite ustvarjanje vaše dokumentacije z rešitvijo Configurator. Vso ali del tehnične dokumentacije boste izdelali popolnoma avtomatsko, na primer na podlagi naročnikovih zahtevanih lastnosti izdelka, ki se bodo prenesli v vaš CAD, izdelali izdelek in samodejno poslali rezultat v obliki 3D modela, 2D risbe, BOM , izračun ali popolno ponudbo vključno s 3D vizualizacijo na želeno mesto.

To bo poenostavilo celoten proces za desetine odstotkov: zbiranje zahtevanih podatkov, njihovo pošiljanje v konstrukcijo, ročno načrtovanje, izdelavo BOM, izračun ali izdelavo ponudbe. Odpravite breme konstrukterjev z izdelavo ponudb in ga postrežite samo pri trgovcu ali pa ga naredite 100% brez nadzora.

 
Vas zanimajo digitalizacijske rešitve za načrtovanje in razvoj? Ne oklevajte in nam pišite in z veseljem vam bomo pokazali več.

Želim več informacij

 

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.