Storitve

Za posamezne rešitve (orodja) ponujamo tudi tehnično podporo in storitve. Številčna ekipa specialistov vam je na razpolago tako, da bi zagon in izkoriščanje ponujanih rešitev (orodij) bil čim bolj efektiven.

Usposabljanja

V okvirju naših dejavnosti smo certificirani za usposabljanje in podporo dobaviteljev družbe Daimler (angleški, nemški in češki jezik). Lahko vam pomagamo pri sodelovanju z  mednarodno družbo in zagotovimo, da bi tehnični nivo vašega podjetja odgovarjal njihovim standardom. Standardno zagotavljamo tudi osnovna in napredna usposabljanja.

Programiranje

Pomembnim delom naše ekipe so tu programerji, ki znajo prilagoditi in »customizirati« Siemens aplikacije po meri vaših zahtev.

Inženirske storitve

Nismo samo dobavitelj Siemens rešitev, ampak smo tudi njeni uporabniki. Lahko tudi govorimo, da poznamo problematiko tržišča in splošne prakse, ker isto kot vi, smo tudi mi vsakodnevnimi uporabniki in rešujemo podobne težave. Na ta način vam lahko pomagamo, kako podobne težave rešiti in se jim izogniti.

V inženirske storitve spada predvsem lastna konstrukcijska pisarna, kje konstrukterji delajo na projektih naših strank iz avtomobilske, pa tudi drugih industrij.

Izračuni

Pomagamo tudi podjetjem z razvojem lastnih izdelkov. Imamo svoje specialiste za izračune, ki so sposobni za vas simulirati obnašanje izdelka v realnih pogojih in tudi v različnih dejavnostih kot je statika, kinematika in dinamika.

NC programiranje

Ustvarjanje in verifikacija NC strojne obdelave je standardna v okvirju proizvodnje  in za to se en del našega podjetja  ukvarja samo z to problematiko in smo na ta način sposobni ponuditi veliko dodano vrednost točno v te dejavnosti.

Optimizacija proizvodnje

Današnji trend je optimizacija proizvodnje in za to tudi za ta del zagotavljamo in rešimo različne projekte od posameznih procesov v proizvodnji, preko logistike, do naprednega planiranja proizvodnje. Stranka na ta način dobi osnovne podatke, kako proizvajati več z obstoječimi ali manjšimi proizvodnimi sredstvi.

V povezavi z optimizacijo obstaja tudi trend nadomeščanja človeka z robotom. Ključni faktor  je potem program robota in to je naslednja dejavnost naših storitev.

Lasten razvoj

Naše podružnica podjetje ProPelety se osredotoča na dejavnost obnovljivih virov, konkretno za razvoj in proizvajanje linij za izdelavo pelet. Pri razvoju teh linij se kompletno uporablja tehnologija Siemens. Zopet je to dobra novica za naše stranke, ker pomeni da nismo samo dobavitelj navedenih rešitev, ampak jih tudi mi uporabljamo.