Storitve

Za celovito rešitev potrebujete ustrezno programsko opremo, znanje za uporabo in tehnično podporo. Axiomteh vam zanesljivo zagotavlja, da bo zagon in izkoriščanje rešitev (orodij) optimalno efektiven.

storitve

Usposabljanja

Nudimo šolanja za široko paleto Siemens CAx/PLM programske opreme, ne glede na nakupni kanal.  Standardno zagotavljamo osnovna in napredna usposabljanja.  Poleg tega smo certificirani za usposabljanje in podporo dobaviteljev družbe Daimler (angleški, nemški in češki jezik). Z mednarodno ekipo vam lahko zagotovimo, da bo vaš tehnični nivo odgovarjal zahtevam kupca.

Programiranje

Z ekipo programerjev zmoremo prilagoditi Siemens aplikacije po meri vaših zahtev.

Inženirske storitve

Nismo samo dobavitelj Siemens rešitev, ampak smo tudi njeni uporabniki. Poznamo problematiko tržišča in splošne prakse, ker isto kot vi, smo tudi mi v stiku z vsakodnevnimi uporabniki in rešujemo podobne težave. Naše izkušnje so kot orodje za dobavo kvalitetnih storitev.

Inženirske storitve zagotovimo z lastno konstrukcijsko pisarno, kje konstrukterji delajo na projektih naših strank iz avtomobilske panoge in drugih industrij.

NC programiranje

Ustvarjanje in verifikacija NC strojne obdelave je standardni postopek v okvirju proizvodnje. Velik del dejavnosti še nanaša na to področje. Naše znanje in izkušnje vam zagotavljajo visokokakovostno storitev.

Optimizacija proizvodnje

Konkurenčnost in učinkovitost nas silita v optimizacijo proizvodnje. Z Digitalnim dvojčkom lahko simuliramo vse procese v proizvodnji in logistiki ter s tem izdelamo napredne plane. Lahko si odgovorite na vprašanje kako proizvajati več z obstoječimi ali manjšimi proizvodnimi sredstvi.

V sklopu tega je povečana vpeljava robotike v proizvodnje procese. Poleg optimizacije robotskih celic zagotovimo  tudi programiranje robotov.

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.