Tehnologija

Digitalizace v technologii od AXIOM TECHAli se morate ukvarjati z digitalizacijo v tehnologiji? Z našimi orodji vam lahko pomagamo rešiti vsa dela tehnologa ali programerja na digitalni platformi Siemens. Ali morate svoje CNC stroje programirati učinkovito in na sodoben način? Imamo napreden CAM sistem NX, ki programerjem omogoča ustvarjanje NC-programov. Rešitev za obdelavo vključuje celovito podporo za postprocesorje, predloge in druge proizvodne "output-e".

Sestavni del digitalizacije v tehnologiji je zmožnost simulacije vseh priprav pred dejanskim začetkom proizvodnje. Ponujamo 2 možnosti simulacije. Prva možnost je  možnost simulacije vaših programov v okviru tako imenovane CSE simulacije neposredno v sistemu NX CAM. Ta rešitev omogoča učinkovito in v fazi programiranja vsako operacijo preveriti, jo simulirati in po potrebi prilagoditi. Druga možnost je uporaba najsodobnejšega sistema VERICUT, ki poleg napredne simulacije G kode celotnega projekta omogoča dodatno produktivnost iz vaših NC podatkov z uporabo optimizacijskih algoritmov.

 

Digitalizace v technologii od AXIOM TECHCeloten sistem CAM iz ekosistema NX je edini, ki ima koristi od popolne integracije z rešitvijo PLM Teamcenter

Ta neposredna povezava povečuje produktivnost programerjev, saj lahko samodejno ustvarja, shranjuje in distribuira podatke v sistemu točno tam, kjer so v določenem trenutku potrebni.

Programer v povezavi z Teamcenter in modulom "Manufacturing" (za proizvodnjo) neposredno dopolnjuje tehnološki proces tehnologa, ki je tako veliko bolj podroben in podrobnejši, kot če bi bil ustvarjen na konvencionalen način. Velika prednost neposredne povezave je možnost nadzora celotnega poteka dela z uporabo vrhunskih procesov. Tu se naša rešitev odlikuje z visoko stopnjo zanesljivosti, saj ne dovoljuje na primer proizvodnje delov v slabem pregledu ali brez odobritve.

 


Digitalizace v technologii od AXIOM TECHDa bi v celoti pokrili proces digitalizacije v smislu produkcijskih virov, Teamcenter ponuja možnost distribucije digitalnih produkcijskih virov na vse integrirane dele rešitve. Dodatni modul MRL (Manufacturing resource library -Knjižnica proizvodnih virov) bo omogočil tehnologom, programerjem ali izvajalcem proizvodnih linij natančno razvrščanje, skupno rabo in nadzor nad uporabo različnih proizvodnih virov. Na primer, z vidika programerja imamo možnost, da razvrstimo več kot 300 vrst komponent strojnega orodja.

Vsako tako razvrščeno komponento lahko nato uporabimo za sestavljanje obdelovalnega sklopa. Neposredna povezava z NX CAM bo nato to poročilo omogočila uporabniku za takojšnjo uporabo. En sam vir podatkov bo dodatno poskrbel, da bo vse pravilno in učinkovito prepisano v tehnološki proces in prilagoditvene liste z vsemi bistvenimi informacijami, ki jih nadaljnja proizvodnja potrebuje.

 

Digitalizace v technologii od AXIOM TECHSiemensov portfelj ponuja tudi način za zapiranje celotne zanke digitalizacijeShop Floor Connect za nadzorovano distribucijo podatkov v proizvodnji, na primer neposredno na CNC strojih.

Ta rešitev povezuje PLM platformo Teamcenter

Okolje CAM in sistem za nadzor stroja, ki operaterju omogoča, da na podlagi proizvodne serije najde točno tiste podatke, ki jih potrebuje za svoje delo.

Operater lahko tudi učinkovito naloži podatke neposredno v stroj. Seveda je tu tudi zaprtje digitalne zanke, kjer ima operater možnost začeti proces, spremembe, ki jih povzroča potreba po spremembah. Ta proces podatkov zagotavlja, da vsi v verigi TPV poznajo spremembe in se lahko odzovejo na potrebe proizvodnje.

Vas zanimajo rešitve za digitalizacijo tehnologije? Ne oklevajte in nam pišite in z veseljem vam bomo pokazali več.

Želim več informacij

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.