24. 7. 2020

Izdelki, povezani z oblakom: Drafting & Layout


 

V času povečanega povpraševanja je ključnega pomena povečanje virov in proizvodnje vašega podjetja. Podjetja lahko hitro zaostajajo s počasnejšim, tržnim, neučinkovitim postopkom oblikovanja izdelkov in oviranim sodelovanjem. Izdelki, povezani z oblakom NX, rešujejo te izzive, tako da lahko svoje izdelke dostavite na trg hitreje kot konkurenca.

 

Izdelki NX Cloud Connected zagotavljajo visoko zmogljive CAD zmogljivosti NX ™, vodilne rešitve za oblikovanje izdelkov. Izkoristite številne funkcije, orodja in funkcionalnosti, ki jih najdete v NX-ju s prilagodljivostjo naročnine na programsko licenco.

 

Naš racionaliziran spletni nakup * in hitra namestitev vam pomagata, da boste hitreje postali produktivni. Samodejne posodobitve zagotavljajo, da je programska oprema vedno posodobljena. Zmanjšajte obratovalne stroške s prilagodljivo naročnino.

 

 

Prednosti:

 

  • Nizka in predvidljiva kapitalska naložba
  • Prilagodljivost za povečanje in zmanjšanje števila uporabnikov na podlagi povpraševanja
  • Poenostavljeno pridobivanje, prenos, namestitev in aktiviranje izdelkov
  • Prilagodljiv in zanesljiv

 

Drafting & Layout

NX drafting avtomatizira in poenostavi proizvodnjo risb za proizvodnjo. Risbe so asociativne na modele, zato se spremembe modelov samodejno posodobijo in odražajo na povezanih risbah. Uporabite drafting za izdelavo risb iz 3D modelov in komunicirajte z svojim 3D modelom.

NX Layout je enostavna 2D konceptna rešitev, ki izboljša konceptno zasnovo 2D z uporabo inteligentnih, osredotočenih na oblikovanje predmetov, ki jih lahko ponovno uporabimo, imenovanih 2D komponente. Samodejno ustvarjanje sklopa na podlagi postavitve pospeši fazo oblikovanja izdelka, saj omogoča raziskovanje konceptov v 2D in iteracijo ter jo prenesete v 3D. Ker odpravlja potrebo po vzdrževanju več sistemov za reševanje 2D oblikovalskih zahtev, NX Layout zmanjšuje tudi stroške usposabljanja, vzdrževanja in izvedbe.

KUPI

Gor