28. 9. 2020

Enostavni nasveti za oblikovanje za 3D tiskanje

Enostavni nasveti za oblikovanje za 3D tiskanje

Ne glede na to, ali za zabavo ali zaradi dohodka uporabljate 3D tiskanje, je jedro postopka tiskanja oblikovanje. Če ste navajeni na tradicionalno proizvodnjo, boste odkrili, da morata vaš pristop k oblikovanju in proizvodnji sprememba za 3D tiskanje.

Ko je vaše načrtovanje končano, obstajajo koraki po oblikovanju, vključno z orientacijo modela in nastavitvijo parametrov, s katerimi lahko zagotovite, da bo vaš tisk izšel, kot ste želeli. Poleg tega lahko večina tiskalnikov tiska z odstotkom napolnjenosti. Razumevanje polnila vam lahko pomaga natisniti predmet, ki se ne bo upognil ali zlomil, hkrati pa uporabite veliko manj materiala in omogočite hitrejše tiskanje.

Končni dejavnik uspeha ali neuspeha vašega 3D-tiska je, ali se varno pritrdi na tiskalno posteljo; tisk, ki se med tiskanjem odlepi, bo vse vaše trdo delo zaman. V tej e-knjigi vam bomo pomagali razumeti postopek 3D tiskanja in ponudili nasvete, ki jih je enostavno uporabiti za oblikovanje 3D tiskanja, tehnike pooblikovanja olajša tiskanje in strategije za zagotovitev, da se vaš tiskalnik pritrdi na tiskalno posteljo.

Ta e-knjiga se ukvarja predvsem z nasveti za tiskalnike v slogu modeliranega nanašanja (FDM), čeprav se lahko zdijo koristni tudi za uporabnike drugih vrst tiskalnikov.

Če knjigo želite, izpolnite obrazec in mi vam knjiko pošljemo na vaš naslov.

Povejte nam ...

  

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.