Arhiv novic

Digitalen in realen dvojček

Je digitalni dvojček že standard ali prihodnost?

Ali v vašem podjetju že vsaj delno uporabljate rešitve digitalnega dvojčka? Preverjate svoje izdelke že v fazi razvoja ali čakate...

assist-ar-verzija-3

AssistAR Verzija 3

Enostavni nasveti za oblikovanje za 3D tiskanje

Enostavni nasveti za oblikovanje za 3D tiskanje

Izdelki, povezani z oblakom: Drafting & Layout

Webinar: Pohitrite proizvodnjo z “Multiple Setup Machining”

 

Registrirajte se na naš Webinar Series in raziščete kompletno integracijo rešitev za Part Manufacturing

20.6.2017 - Lukas Pacak

Part 
Manufacturing

 


 

Uspešno opravljen seminar Konstruiranje in simulacije proizvodnih strojev, linij in opreme

20.6.2017 - Lukas Pacak

Konstruiranje in simulacije proizvodnih strojev, linij in opreme

 


Rezervirajte si sedež za webinarje TEAMCENTER RAPID START Series

11.5.2017 - Lukas Pacak

TEAMCENTER RAPID START Series

Rezervirajte si sedež za 6 edinstvenih webinarjev, ki vsebujejo marketinške in tudi tehnične podatke ki vam bodo pomagali doseči poslovne odličnosti.
 

Enostavna konfiguracija proizvoda? Da! V okolju PLM.

15. 2. 2017 - Lukas Pacak, Ladislav Nachodsky

Dostava proizvoda stranki v določenem času pri upoštevanju posebnih zahtevkov je najboljša reklama za podjetje. Naredite konfiguracijo proizvoda v PLM TEAMCENTER.

Vse eno, kakšen proizvod ustvarjate in vse eno kako je velik ali kompleksen, vaši kupci želijo konfiguracije in definirajo svoje posebne zahteve. Pred časom, kdaj ni bili proizvodi toliko kompleksni, za konfiguracijo je bil večinoma odgovoren konstrukter. Konstrukter tudi imel celotno znanje glede konfiguracije in to poveča nevarnost v primeru njegove nepredvidljive odsotnosti.

V dejanskem času "digitalnih dvojčkov" lahko uporabljamo PLM sistem za upravljanje zahtev, kosovnic (BOM´s), konfiguracij in razvoja med posamezne oddelke in na ta način pravzaprav digitalno razvijati proizvod, ki odgovarja zahtevam kupca. Ta procesni pristop bo razvrstil odgovornost in naloge med posamezne odgovorne. Vsak član izvaja svoje posamezne odgovornosti, v katerih je najboljši in tim procesnim pristopom bi prišlo v procesno upravljanje življenjskega cikla proizvoda, ki odpre pot za hitrejšo dostavo izdelka kupcu in tim doseže večje konkurenčnosti in boljše pozicije na tržišču.

Dostaviti proizvod kupcu točno poleg zahtevkov in hitreje kot konkurenca je najboljša reklama za podjetje. Poglejte kratko video.

 

Gor

We use cookies

We use cookies to analyze traffic, remember preferences and improve the usability of the website. To give your consent, click on the "I Agree" button.

Settings I agree

You can refuse consent at any time.